Buitenschoolse Opvang

Buitenschoolse Opvang

Grootouders die zich in bochten wringen, ouders die hun werkplanning aanpassen, hele vervoersschema’s, allemaal om de kinderen naar de sportclub te brengen.

Klinkt het jou bekend in de oren? Is de opvang voor je kind vaak een moment van stress of overdreven planning? Dan komen PIT STOP Sport Academy, Koninklijke Turnrking Aalst én Atletiek Land Van Aalst met een stukje van de oplossing. Vanaf september starten onze clubs een buitenschoolse opvang op woensdagnamiddag op Sportsite Schotte. Tussen 12u en 18u is jouw kind welkom in 'De Portier', de thuishaven van ondermeer Sportwijk Schotte.

Bij ons kan je kind terecht om huiswerk te maken, te spelen, knutselen en zoveel meer. Sport jouw kind in Schotte op woensdagmiddag? Dan voorzien wij een veilige overgang van en naar de sportclub. Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken over het vervoer van en naar de sportclub.

Met de opstart van dit project trachten onze sportclubs, onder de vlag van Sportwijk Schotte, een antwoord te bieden op hedendaagse uitdagingen. We kijken hierbij verder dan sport alleen en hopen zo een community op te bouwen in onze omgeving. Samen ∙ Sociaal ∙ Sporten, dat is ons uitgangspunt.

Omdat kwaliteit en samenwerken belangrijk is in onze organisatie, peilen we graag even naar jouw input. Heb je dus interesse in ons project, of wil je iets kwijt over de opvangmogelijkheden van jouw kind? Vul dan snel onderstaande vragenlijst in.

Kind op terras Sportwijk