Lid worden als club

Sportwijk Schotte zorgt ervoor dat clubs professioneler worden, zich beter organiseren en héél wat winsten boeken. We delen kennis en ervaring, starten relevante projecten, vereenvoudigen administratie, zorgen voor opleidingen en meer.

Via Sportwijk Schotte zorgen we voor meer betrokkenheid van en een betere relatie met de eigen leden, betrokkenen (ouders, toeschouwers, vrijwilligers), buurt, de stad en andere stakeholders.

Luchtfoto De Portier en Sportsite Schotte
Persoon neemt iemand bij de hand

Vrijwilligen in onze Sportwijk

Vrijwilliger zijn binnen onze Sportwijk betekent dat we jouw talent en enthousiasme inzetten om Samen sociaal te sporten. Heb je het hart op de juiste plaats en wil je je vrijwillig inzetten om onze werking te ondersteunen? neem dan een kijkje op onze vrijwilligerspagina.

Als vrijwilliger kan je rekenen op de ondersteuning van een coördinator, een kans om je vaardigheden verder te ontwikkelen, maar vooral op een grote dosis voldoening uit de inzet voor en de verbondenheid met anderen. Bovendien heb je de keuze om dit binnen een clubverband te doen of op het niveau van de hele Sportwijk.

Voor bedrijven

Sportwijk Schotte brengt sporters, verenigingen en bedrijven samen. Want Samen ∙ Sociaal ∙ Sporten, daar staan we voor. Kwaliteit en sociaal-maatschappelijke impact staan centraal in alles wat we doen.

Zet jij mee in op G-sport? Geef je jong en oud de kans om kwalitatief te sporten? Of ben je op zoek naar een partner voor je eigen sportieve wensen? Als partner van Sportwijk Schotte presenteert jouw bedrijf zich als een maatschappelijk en sociaal geëngageerde organisatie.

Teamleden geven elkaar een vuistje