Paralympische wandeltocht

Paralympische wandeltocht

Sportwijk Schotte start dit najaar met een nieuw G-sportaanbod in Aalst. Om de opstart van dit nieuwe aanbod kracht bij te zetten, organiseert onze Sportwijk een uitdagende Paralympische wandeltocht.

ZoeQRtjes?

Op onze tocht van 5km ga je op zoek naar verborgen en minder verborgen QR-codes. Wanneer je deze codes scant met je smartphone, krijg je tal van vragen en opdrachten voorgeschoteld. Sommige uitdagend, andere dan weer heel leerrijk. Maar telkens met één rode draad.

G-sport in de kijker ! 

Centrale thema van de wandeling is namelijk de Paralympische Spelen én G-sport algemeen. Op die manier wil Sportwijk Schotte niet alleen de eigen nieuwe G-werkingen promoten, maar tevens iedereen meer sensibiliseren rond G-sport. De Paralympische wandeltocht neemt je mee in de voorbereiding van onze paralympische atleten en laat je kennis maken met G-sport. Door je deelname steun je bovendien het nieuwe G-sportaanbod in Aalst. Het inschrijvingsgeld gaat immers integraal naar de G-werkingen van de clubs binnen de Sportwijk. Schrijf je dus snel in en steun onze G-sporters.

Paralympische wandeltocht praktisch

  • Waar: Start en einde zijn voorzien op de sportsite Schotte
  • Wanneer: Vanaf zaterdag 4 september tot en met zondag 7 november.
Paralympische wandeltocht

onze wandeling werd mogelijk gemaakt dankzij:

Tereos Partner