G-Gym

G-gym bij Turnkring Aalst

De Koninklijke Turnkring Aalst lanceert vol enthousiasme haar aanbod G-gym!

Vanaf januari 2022 kunnen kinderen met een beperking (uitgezonderd fysieke beperking) tussen 6 en 12 jaar terecht bij de Turnkring voor een reeks van 10 speelse, aangepaste turnsessies.

De lessen zijn steeds op maat van de kinderen. Samen werken we rond allerlei basisvaardigheden en leren we verschillende behendigheden ( evenwicht, coordinatie, sprongkracht,lenigheid...) aan via ludieke oefeningen.

Daarnaast wordt de nodige aandacht besteed aan het aanleren van basisoefeningen van het recreatieve turnen (trampolinespringen, koprollen, rekstok, ...).

Elke turnsessie wordt begeleid door gemotiveerde gediplomeerde lesgevers én in een veilige omgeving. Alle oefeningen en materialen zijn aangepast aan onze G-sporters zodat iedereen zich 100% kan ontplooien.

G-gym KTA

Praktische info

  • Doelgroep: Alle beperkingen uitgezonderd fysieke handicap
  • Leeftijd: 6 tot 12 jaar
  • Wanneer: Vanaf januari 2022 (specifieke momenten worden nog meegedeeld)
  • Waar: Locatie wordt nog meegedeeld
  • Kostprijs: De deelnameprijs wordt nog meegedeeld

Tuimel je graag binnen in onze club? Neem dan snel contact op met onze G- sportverantwoordelijke via het mailadres [email protected].

Om onze g-gymmers optimaal te kunnen begeleiden, spreken we voor de start van de sessie graag een moment af voor een kennismakingsgesprek. In dit gesprek maken we graag al even kennis met de gymnast om onze begeleiding zo goed mogelijk te kunnen aanpassen tijdens de gymsessies.