Sint-Maartenkamp: 2 en 3 november 2023: VOLZET!!!

Sint-Maartenkamp: 2 en 3 november 2023: VOLZET!!!

Sint op zijn paard

Sint-Maartenkamp: VOLZET, inschrijven is niet meer mogelijk. Bedankt allemaal!

Hij komt hij komt ...

Kijkt jouw zoontje of dochter ook al uit naar de komst van de Sint? Wij alvast wel want op 2 - 3  november organiseren Atletiek Land Van Aalst, Koninklijke Turnkring Aalst en PIT STOP Sport Academy hun Sint-Maartenkamp!

Kleuters geboren in 2018 - 2019 - 2020 kunnen zich uitleven in onze Pieten trainingschool: Kunnen ze net zo goed klimmen en klauteren als de Pieten? En met één cadeautje in je handen? En met 3?  Na al dat bewegen komen we tot rust tijdens één van de gezellige verhaalmomenten over de Sint.

We laten daarnaast onze creativiteit los tijdens het knutselen van een stoomboot of een eigen mijter. Alle activiteiten staan in het teken van de goedheilige man en zijn aangepast aan de mogelijkheden van elk kleutertje.

Want hij komt, hij komt ... en wie weet brengt hij ons wel écht een bezoekje. 

Nieuwe inschrijvingsmogelijkheden

Is jouw kleuter nog niet klaar om volledige dagen naar het kamp te komen? Geen probleem. Tijdens ons kamp kan je inschrijven voor halve dagen. Zo kan je eerst nog langs oma en opa in de voormiddag of kan je kleuter nog rusten in de namiddag.

Praktische informatie

Eén week voor het kamp krijg je van ons een mailtje met daarin alle praktische informatie. We zetten ook nu al enkele dingen op een rijtje:Voor kinderen geboren in 2018 - 2019 - 2020

  • Kampactiviteiten tussen 9u - 16u
  • Gratis opvang tussen 16u - 16u30
  • Betalende opvang tussen 16u30 - 18u
  • Halve dagen inschrijven is mogelijk
  • Zelf lunch meebrengen
  • Water en een dagelijks tussendoortje zijn voorzien
  • Verzekering inbegrepen
Sint-Maarten met cadeaus