Sport je mee? Binnen onze Sportwijk bieden we immers verschillende sportmogelijkheden aan. Je uitleven op de atletiekpiste, in de turnhal, de sporthal of zelf in de natuur? Het kan allemaal bij Sportwijk Schotte.

Bovendien kunnen ook personen met een beperking zich meer dan ooit sportief uitleven. Daar zorgt ons G-weldig nieuw G-sportaanbod immers voor.

Ontdek dus snel alle sportmogelijkheden binnen onze wijk en contacteer onze sportverenigingen.  Zij verwelkomen je steeds met open armen.

Toch niet gevonden wat je zocht? Sportwijk Schotte bouwt elke dag aan haar sportnetwerk om zo nog meer mensen aan het sporten te krijgen. Contacteer ons gerust met vragen en ideeën.

 

 

Kinderen spelen over banken - PIT STOP Sport Academy

Onze sportverenigingen

G-sport

G-sport is 100% sport. Daar is iedereen van overtuigd. Toch bleef het aanbod G-sportclubs in Aalst tot op heden echter zeer beperkt, waardoor veel personen met een beperking in Aalst op hun honger blijven zitten.

Dat konden we als Sportwijk niet laten voorbijgaan. Daarom engageren de clubs binnen de Sportwijk zich om een aangepast aanbod op te starten. Met een aanbod voor jonge sporters met een verstandelijke beperking of fysieke handicap bieden onze clubs een duurzame maar vooral kwalitatieve sportbeleving voor de G-sporters in Aalst.

Campagnefoto G-sport Vlaanderen