Sportkampen

Sportkampen

Er heerst weer een gezellige drukte rond sportsite Schotte en in onze Sportwijk. Dat kan alleen maar betekenen dat de sportkampen van Atletiek Land Van Aalst (ALVA) , PIT STOP Sport Academy en Koninklijke Turnkring Aalst volop aan de gang zijn. Het slechte weer van de afgelopen dagen is alvast geen spelbreker voor de vele kinderen die zich uitleven tijdens de verschillende sportkampen.

In de turnzaal in Schotte vind je heel wat gymnasten die vol concentratie bezig zijn met grondoefeningen, evenwichtsoefeningen op de balk, de loopbrug en zoveel meer. Tijdens de sportkampen van de Turnkring is het traditioneel gezellig druk in de zaal. Uiteraard worden alle Covid-maatregelen nauwkeurig gevolgd.

Iets verderop, in de Portier en op de piste aan het Osbroek, zijn ook de kinderen op het zomerkamp van ALVA volop aan het sporten. Met initiaties in de verschillende atletiekdisciplines, bosspelen, zoektochten en zwempartijen, is het programma goed gevuld.

Voor de meer avontuurlijke verhalen gaan we tot slot langs bij PIT STOP. De Skillers en Prutskes lopen of fietsen het avontuur tegemoet en bewegen in de natuur. Ze spelen mee in het verhaal van Alice in Wonderland, of bereiden zich voor op een Olympische uitdaging.

Het spreekt voor zich dat we enkel gelukkige gezichtjes zien. Reden te meer om jouw kind de volgende keer ook te laten aansluiten! Wil je intussen de sfeer van de verschillende sportkampen nog eens opsnuiven? Neem dan snel een kijkje naar de verschillende fotoreportages op de sociale media van onze sportclubs. Zo ben je meteen mee!