Sportwijk lanceert ‘Sportmix’

Sportwijk lanceert ‘Sportmix’

Loopschoenen aan en vertrekken!
Geniet elke zondag van een deugddoende jogging op jouw eigen (babbel)tempo dankzij Atletiek Land Van Aalst!

Zon 9u30u-10u30

Plezier tijdens elke sprong of draai. Of gewoon gewoon gezellig even de wereld op zijn kop zetten. Dankzij de Koninklijke Turnkring Aalst weet je elke maandag wat te doen!

Ma 20u - 21u

Geen hokjes denken, maar je sportieve ik ontdekken. Elke donderdag staat wel een nieuwe en soms unieke sportieve uitdaging op het menu bij PIT STOP Sport Academy.

Do 20u15-21u15

Zelf aan de slag, maar met professioneel fitnessmateriaal? Het kan dankzij de open sportsessies van GymPlus Schotte. Een trainer kan je in een circuitje begeleiden, afsluiten kan indien je wenst op de cardiotoestellen. 

Woe 14u - 15u

WAT KAN JE VERWACHTEN

Flexibel Sporten

Lukt het niet om de vaste sportsessie van een club uit je buurt in te passen in je agenda? Of geef je niet graag geld uit aan een vast sportschema? Met Sportmix kun je genieten van een gevarieerd sportaanbod en zelf bepalen wanneer en welke sporten je wilt beoefenen.

Over sportgrenzen heen

Je hoeft je niet vast te pinnen op één sporttak. Dankzij de Sportmix combineer je jouw loopsessies, met gym , een extra sessie in de fitness of leer je nieuwe sporten kennen.

120 sportsessies

Geen vast sportseizoen, wel een aanbod van 120 sportsessies verdeeld over meer dan 30 weken buiten de vakantieperiodes.

Beurtenkaarten

Dankzij onze beurtenkaart van 5, 10 of 15 sportsessies kun je zelf bepalen welke sporten je wilt beoefenen en wanneer je dat wilt doen. Onze coaches vinken jouw kaart af. Een volle kaart kan eenvoudig opnieuw vervangen worden.

Verzekering inbegrepen

Bij de eerste aankoop van jouw beurtenkaart, betaal je een kleine administratieve kost voor de activatie van jouw sportverzekering. Deze is meteen geldig voor het hele jaar. Zo kan je met een gerust hart aan het sporten gaan.

Op je eigen tempo

Ben je een ervaren sporter of moet je het net allemaal nog een beetje ontdekken? We passen onze sportsessies zo veel mogelijk aan op maat van onze deelnemers. Je sport dus steeds op je eigen tempo!