Céline Fromholz

Céline Fromholz

Bestuurder

GEPASSIONEERD STRATEEG

Dat Céline voor de brede kijk in het Sportwijk Schotte team zorgt, is eigenlijk vanzelfsprekend. Met haar Franse roots en topsport-achtergrond in het basketbal, brengt ze dan ook heel andere ervaringen in onze Sportwijk.  Dat Céline graag out of the box denkt, bewijst ze binnen haar eigen club PIT STOP Sport Academy.

Céline is ervan overtuigd dat iedereen recht heeft om zichzelf te ontplooien zowel binnen als buiten sport. Kwalitatieve begeleiding is daarom haar nummer 1 prioriteit. Via de unieke Multi Skillz-methode bouwt ze aan de toekomst van nieuwe generaties die sport kiezen als springplank om sterk in het leven te staan.

Vanuit haar passie voor sport is Céline ambitieus om grotere maar vooral relevante projecten met Sportwijk Schotte aan te gaan. Ze wil tonen dat sport heel wat meerwaarde biedt aan de ontwikkeling van jong en oud én een belangrijke plaats heeft binnen onze maatschappij. Van ambitie gesproken!

Dat Céline graag out of the box denkt, bewijst ze elke dag binnen haar eigen club PIT STOP Sport Academy. Via de atypische Multi Skillz-methode bouwt ze aan de toekomst van nieuwe generaties die sport kiezen als springplank om sterk in het leven te staan.

Social Links