Fran Platteau

Fran Platteau

Procescoördinator

SPORTIEF ALLROUNDER

Als Procescoördinator staat Fran in voor de uitwerking van het meerjarenbeleidsplan en zorgt zij voor de kruisbestuiving tussen de clubs binnen de sportwijk. Als verbindingspersoon met externe partners, werkt zij steeds aan nieuwe en maatschappelijke projecten. Ook de organisatie van sportkampen, het uitwerken van een regulier volwassenaanbod of coördineren van naschoolse kinderopvangactiviteiten zit in haar takenpakket. Daarnaast is ze de rots in de branding van onze (sport)verenigingen en staat ze hen bij met raad en daad. Om hen zo goed mogelijk te ondersteunen is Fran steeds op de hoogte van de laatste trends binnen de sportsector en het verenigingsleven.

Als enige (professionele) medewerker van de Sportwijk, kan Fran het zeer goed vinden met haar team, ook al is ze nog maar net in dienst en is het op vele vlakken nog een beetje zoeken. Ook daarbuiten staat ze steeds klaar voor een waardevol gesprek of een gezellig praatje. Heb je dus een idee of vraag voor de Sportwijk? Dan ben je bij Fran aan het goede adres.

Is Fran toch eens niet bezig met Sportwijk Schotte? Dan is ze wellicht een lange wandeling aan het maken met haar hond, gaan joggen of hangt ze ergens te zwaaien als een aapje in de obstakelgym.

Social Links