Kevin De Smedt

Kevin De Smedt

Procescoördinator

SPORTIEF ALLROUNDER

Als Procescoördinator staat Kevin in voor de uitwerking van het meerjarenbeleidsplan en zorgt hij voor de kruisbestuiving tussen de clubs binnen de sportwijk. Als verbindingspersoon met externe partners, werkt hij steeds aan nieuwe en maatschappelijke projecten. Daarnaast is hij de rots in de branding van onze (sport)verenigingen en staat hij hen bij met raad en daad. Om hen zo goed mogelijk te ondersteunen is Kevin steeds op de hoogte van de laatste trends binnen de sportsector en het verenigingsleven.

Als enige (professionele) medewerker van de Sportwijk, kan Kevin het zeer goed vinden met zijn team, ook al mompelt hij af en toe wel eens "ik-moet-hier-ook-alles-zelf-doen". Maar ook daarbuiten staat hij steeds klaar voor een waardevol gesprek, een verhitte discussie of een gezellig praatje. Heb je dus een idee of vraag voor de Sportwijk? Dan ben je bij Kevin aan het goede adres.

Is Kevin dan toch eens niet bezig met de Sportwijk? Dan vind je hem op de terreinen van zijn voetbalclub, of nemen zijn twee schattige kindjes al zijn tijd in. Ook dat is soms serieus sporten!

Social Links