Tine Uvin

Tine Uvin

Bestuurder

ERVAREN DUIZENDPOOT

Ook al is ze het ouderdomsdeken van onze bestuurders, stilzitten is er voor Tine zelden bij. Als voorzitter van de Koninklijke Turnkring Aalst voert ze één van de oudste en grootste clubs van onze stad aan. Clubvergaderingen, brainstormmomenten, opleidingen, adviesraden, … Tine combineert ze moeiteloos met de vele sportsessies die ze zelf nog actief begeleidt. Want zie je Tine niet in de vergadering verschijnen, dan is ze vast aan het turnen in de 2de thuis van de club: De Voorstad.

Tine leeft ervoor om haar ervaring en kennis te kunnen delen met jong en oud. Dat merken we niet alleen in onze Sportwijk, maar ook binnen de vele andere engagement die Tine met heel veel motivatie opneemt. Door haar vele engagementen, brengt Tine dan ook heel wat ervaring mee aan tafel en daar laat ze iedereen met plezier van profiteren. Bovendien zal Tine steeds een brede kijk bewaren als het gaat om sport en sportbeleid binnen onze Sportwijk.

Dat samenwerking werkt, daar moeten we Tine al lang niet meer van overtuigen. Er gaat immers geen opportuniteit voorbij waarin Tine geen mogelijkheid tot samenwerking ziet. Nu enkel nog een gaatje vinden in die agenda.

Social Links