Vacature coach

Vacature coach

vacature coach

PIT STOP Sport Academy zoekt coaches

Vacature coach

Jouw functie

Als PIT STOP-coach zet je kinderen op een leuke manier in beweging aan de hand van een 360°-sportvorming, on the court en/of in het water. Via verrassende oefeningen en veelzijdige spelvormen, eigen aan de PIT STOP-methode, maak je van jouw sporters complete bewegers. Je stimuleert een brede, motorische ontwikkeling als springplank naar elke sport én een gezonde levensstijl. Daarnaast ben je hét aanspreekpunt voor ouders met vragen over sport, opvoeding en het groeitraject van hun kind. Interesse? Lees dan zeker deze vacature voor coach.

Heel concreet ...

  • heb je een diploma en/of ervaring in lichamelijke opvoeding / onderwijs / pedagogie / sport- en bewegingsleer / psychologie / kinesitherapie / revalidatiewetenschappen / (top)sport / ...
  • ben je bovendien een sportieveling die weet van aanpakken, barst van energie, kansen ziet en deze met beide handen grijpt.
  • sta je open voor onze unieke coachingsaanpak die kinderen niet alleen prikkelt om te gaan sporten, maar ook de vaardigheden stimuleert die nodig zijn om veerkrachtig door het leven te gaan.
  • inspireer je kinderen om zelf hun talenten en interesses te gaan ontdekken.
  • word je ondergedompeld in een brede waaier aan inspirerende oefenstof als basis voor jouw sportsessies die je telkens voorbereidt op maat van de kinderen in jouw groep.

Wat is PIT STOP Sport Academy?

PIT STOP Sport Academy in Aalst en Wetteren biedt een veelzijdige en verrassende 360°-sportvorming die zorgt voor de ontwikkeling van sport- én sportoverstijgende vaardigheden. Dit voor elke leeftijd, elk niveau en in verschillende formules: met mama of papa (FAMILY) of met vriendjes (KIDS).

Voor onze Prutskes (vanaf 2 jaar), Skillers (vanaf 5 jaar), Youngsters (vanaf 13 jaar), Adults en Rockers (60+) schept dit all-in-one-sportconcept een mooie basis om te starten of de perfecte aanvulling op hun favoriete sport. Iedereen heeft zijn eigen sporttraject bij PIT STOP Sport Academy.

PIT STOP Sport Academy. Da’s veelzijdig verrassend sporten!

Wat bieden we aan?

  • Vanaf september 2021 ga je aan de slag als coach met een vrijwilligerscontract, als verenigingswerker of als zelfstandige coach. Liever eerst een weekje proefdraaien? Dat kan!
  • Tijdens onze natuursportkampjes deze zomer. Bel 0487 28 91 65 (Céline) voor meer info of mail naar celine@sport-pitstop.be.
  • Afhankelijk van jouw expertise, beschikbaarheid en de leeftijdsgroep begeleid je sporters tijdens de week na de schooluren, op woensdagnamiddag, zaterdag- en/of zondagvoormiddag.
  • Ons ervaren team begeleidt jou om onze unieke all-in-one-sportmethode snel onder de knie te krijgen.
  • Je komt terecht in een warme én professionele sport academy met passie voor sport, gezonde levensstijl, persoonlijke groei, spel- en beweegplezier en een hoge maatschappelijke betrokkenheid.

Meer weten over deze vacature? Céline Fromholz (T 0487 28 91 65) geeft je graag meer uitleg.